Kosmetologi Lielahti - käytössä laadukkaat tuotteet

Jadeiassa on käytössä kaksi laadukasta ihonhoitosarjaa, Excuviance sekä Juliet Armand. Näiden ammattikosmetiikkatuotteiden avulla hoidamme ihoasi kasvo- ja vartalohoitojen aikana ja hoidon jälkeen neuvomme juuri sinulle sopivat kotihoitotuotteet. Kosmetologin valitsemana saat omalle ihollesi täydellisen hoitokokonaisuuden. Kauneushoitolamme löydät Tampereen Lielahdesta ja meille on helppo tulla Nokialta, Ylöjärveltä, Kurusta tai mistä vain Tampereen seudulta. Soita tai varaa aikasi netistä!

Exuviance

Exuviancen ihonhoitojärjestelmä on ihmisille, joiden iho ei vaadi ihotautilääkärin hoitoa, mutta jotka haluavat hyödyntää lääketieteellisen ihonhoidon edistysaskeleita.Exuviance-ihonhoitotuotteet tuovat todellisia tuloksia helposti ja edullisesti. Kaikki Exuviance-tuotteet sopivat sekä miehille että naisille. Tuotteet on kehitetty sopimaan myös herkälle iholle. Kaikki tuotteet ovat dermatologisesti kehitettyjä ja testattuja. Tuotteita ei testata eläimillä. Kosteusvoiteet ja kasvovedet eivät aiheuta ihomatoja eivätkä aknea. Silmänympärysvoiteet ovat hajusteettomia, ja ne on testattu oftamologisesti. Herkän ihon tuotteet ovat hypoallergisia.

Iho vaatii erilaista hoitoa eri elämänvaiheissa ja näihin haasteisiin vastaa Exuviance.
Pidä huolta ihostasi - käytä ihonhoitotuotteita, jotka tuottavat tuloksia!

Juliet Armand

Juliet Armand on korkealaatuinen ammattikosmetiikkasarja, joka sisältää täydellisen tuotevalikoiman tehokkaita hoitotuotteita niin kasvoille kuin vartalollekin. Tuotteet tarjoavat iholle kaiken, mitä se tarvitsee voidakseen hyvin ja näyttääkseen upealta ja säteilevältä päivästä toiseen.