Kosmetologi Lielahti - käytössä laadukkaat tuotteet

Meillä Jadeiassa on käytössä laadukas ja tutkittu ihonhoitosarja, Excuviance. Ammattikosmetiikkatuotteiden avulla hoidamme ihoasi kasvo- ja vartalohoitojen aikana ja hoidon jälkeen neuvomme juuri sinulle sopivat kotihoitotuotteet. Kosmetologin valitsemana saat omalle ihollesi täydellisen hoitokokonaisuuden. Kauneushoitolamme löydät Tampereen Lielahdesta. Meillä on ystävällinen ja ammattitaitoinen henkilökunta joka auttaa sinua mielellään. Tervetuloa.

Exuviance

Exuviancen ihonhoitojärjestelmä on ihmisille, joiden iho ei vaadi ihotautilääkärin hoitoa, mutta jotka haluavat hyödyntää lääketieteellisen ihonhoidon edistysaskeleita.Exuviance-ihonhoitotuotteet tuovat todellisia tuloksia helposti ja edullisesti. Kaikki Exuviance-tuotteet sopivat sekä miehille että naisille. Tuotteet on kehitetty sopimaan myös herkälle iholle. Kaikki tuotteet ovat dermatologisesti kehitettyjä ja testattuja. Tuotteita ei testata eläimillä. Kosteusvoiteet ja kasvovedet eivät aiheuta ihomatoja eivätkä aknea. Silmänympärysvoiteet ovat hajusteettomia, ja ne on testattu oftamologisesti. Herkän ihon tuotteet ovat hypoallergisia.

Iho vaatii erilaista hoitoa eri elämänvaiheissa ja näihin haasteisiin vastaa Exuviance.
Pidä huolta ihostasi - käytä ihonhoitotuotteita, jotka tuottavat tuloksia!

Elleebana Lash Lift, Elleebana brow lift sekä Elleebana Henna brows koulutukset ja tuotteet meiltä. Ota yhteyttä nina.porotahti@gmail.com