Kosmetologi Lielahti - käytössä laadukkaat tuotteet

Meillä Jadeiassa on käytössä laadukas ja tutkittu ihonhoitosarja, Excuviance. Ammattikosmetiikkatuotteiden avulla hoidamme ihoasi kasvo- ja vartalohoitojen aikana ja hoidon jälkeen neuvomme juuri sinulle sopivat kotihoitotuotteet. Kosmetologin valitsemana saat omalle ihollesi täydellisen hoitokokonaisuuden. Kauneushoitolamme löydät Tampereen Lielahdesta. Meillä on ystävällinen ja ammattitaitoinen henkilökunta joka auttaa sinua mielellään. Tervetuloa.

Exuviance

Exuviancen ihonhoitojärjestelmä on ihmisille, joiden iho ei vaadi ihotautilääkärin hoitoa, mutta jotka haluavat hyödyntää lääketieteellisen ihonhoidon edistysaskeleita.Exuviance-ihonhoitotuotteet tuovat todellisia tuloksia helposti ja edullisesti. Kaikki Exuviance-tuotteet sopivat sekä miehille että naisille. Tuotteet on kehitetty sopimaan myös herkälle iholle. Kaikki tuotteet ovat dermatologisesti kehitettyjä ja testattuja. Tuotteita ei testata eläimillä. Kosteusvoiteet ja kasvovedet eivät aiheuta ihomatoja eivätkä aknea. Silmänympärysvoiteet ovat hajusteettomia, ja ne on testattu oftamologisesti. Herkän ihon tuotteet ovat hypoallergisia.

Iho vaatii erilaista hoitoa eri elämänvaiheissa ja näihin haasteisiin vastaa Exuviance.
Pidä huolta ihostasi - käytä ihonhoitotuotteita, jotka tuottavat tuloksia!


Sweet Body sugaring 

Sweet Body Professional Sugaring® tuotteet ovat sokeroitavalle sekä sokeroijalle lempeitä ja luonnollisia.
Sokerimassat sisältävät vettä, sokeria ja arabikumia, yhdessä sokerikovuudessa on lisäksi sitruunahappoa. Sokerin puhtauden ja luonnollisuuden vuoksi sokerointi ei aiheuta allergiaa tai ihoärsytyksiä vaan on lempeä iholle. Sokerimassaa käytettään ihonlämpöisenä ja se on turvallinen kaikille ihoalueille, myös herkimmille alueille.
Sokerilla voidaan poistaa hyvinkin lyhyttä karvaa ja se erottaa Sweet Body professional sugaring sokerit muista. Sokerimassa pysyy joustavana koko työskentelyn ajan. Joustavuutensa ansiosta sokeroijan sormet ja ranne ovat vähäisellä rasituksella. Sokerointi on tehokasta ja taloudellista.

Jadeiassa järjestetään myös sokerointikoulutuksia  joustavasti opiskelijan oman aikataulun mukaisesti. Soita ( 05050140306) tai ota yhteyttä sähköpostilla  kauneushoitolajadeia@gmail.com ) niin sovitaan sinulle sopiva koulutusaika. Koulutuksissa käytettään laadukaita Sweet body sugaring tuotteita. Koulutuksesta saat itsellesi diplomin ja halutessasi voit ostaa tuotteita paikan päältä jolloin pääset heti sokeroimaan omia asiakkaitasi. Suositeltavaa on tulla koulutukseen oman mallin/mallien kanssa mutta myös me voimme järjestää mallit. Ollaan yhteyksissä.