Kasvohoito vai jalkahoito? Varaa vaikka molemmat kauneushoitolastamme Lielahdesta!

Kasvohoidot

Zoner- kolmivaiheinen laitekasvohoito 155€

*Biostim cell - madaltaa juonteita, parantaa kudoksen rakennetta, parantaa ihonsävyä ja soluaineenvaihduntaa.Infrapuna parantaa kudoksen hapenottokykyä. Tämän seurauksena kudoksen aineenvaihdunta ja korjausmekanismi aktivoituvat

*Radiolift - radiofrekvenssihoito täyttää ja liftaa ihoa välittömästi käsittelyn jälkeen ja vaikutus jatkuu hoidon jälkeen usean kuukauden ajan. Vaikutus kohdistuu kollageenisäikeiden uusiutumiseen.

*Mesoporaatio - aktiiviaineiden tehokas imeytys elektroporaation avulla. Tämä mahdollistaa aktiiviaineiden kulun syvemmälle ihoon ilman kipua, ihon rikkoutumista ja tulehdusriskiä verrattuna perinteiseen neulamesoterapiaan.

Zoner- kasvohoito on miellyttävä ja hellä mutta tehokas kasvohoito ja sopii kaikille ihotyypeille.

Zoner- kasvohoidon sarjakortti 3 x hoito 450 €

 -viimeisellä hoito kerralla 20 min intialainen päähieronta.

Biodroga MD Happohoito 98€

Alkupuhdistus, hapotus, rauhoittava seerumi, naamio sekä hoitovoiteet. Suositellaan sarjahoitona

 4-6hoitokertaa.

Hoidon kuvaus: Happohoidolla saat upeita tuloksia halusit sitten eroon laajenneista ihohuokosista, pigmenttimuutoksista tai juonteista. Happo kuorii ihoa voimakkaasti ja aktivoi näin ihon uusiutumis- ja korjausprosesseja. Tämä saa aikaan sileän, puhtaan ja tasaisen ihon. Hoito voidaan tehdä myös herkälle iholle ihoa vahvistavana hoitona. Hoidon jälkeen on ehdottoman tärkeää muistaa suojata iho auringolta sekä välttää saunomista. Ethän myöskään kuori ihoasi ennen happohoitoa. Hoito suositellaan otettavaksi sarjahoitona jotta hoitotulokset ovat entistä upeammat.

Kesto 45min

Mikroneulaus 129€

Ihon neulaus stimuloi kollageeni- ja elastiinituotantoa kudoksessa. Mikroneulaus luo ohuita kanavia ihoon tärkeiden ravintoaineiden kuljettamiseksiihon fibroblasteihin sekä ravitsemaan dermistä ja kantasolukerroksen soluja. Kun aktiiviaineet imeytyvät ihoon, iho elpyy ja sen uudistuminen nopeutuu.

Mikroneulauksella hoidetaan: ikääntynyttä ja veltostunutta ihoa jolloin iho kiinteytyy, kohottautuu ja elpyy, ryppyjä ja juonteita mataloitettaan, pystyryppyjä huulenympärysiholla häivytetään, supistetaan laajentuneita ihohuokoisia ja tasoitetaan arpia ja hyperpigmentaatiota. Mikroneulauksessa käytetään kertakäyttöisiä steriilejä neuloja joiden pituutta säädellään jolloin hoito on mielyttävää

Mikroneulausta suositellaan sarjana 4-8 viikon välein tarpeesta riippuen 4-8 kertaa.

Decolteen käsittely + 30€

Mikroneulaus sarjakortti 3 x hoito 380 €

Radiofrekvenssi + glykolihappokuorinta 109€

RF-hoitolaitteen teho perustuu energiaan, joka lämmittää ihon kaikkia kerroksia ja lisää ihon kollageenin muodostusta, joka on kiinteyden perusta ja toisaalta kutistaa kollageenia, pintakapillaareja ja rasvasoluja. Solukalvojen läpäisevyys paranee ja entsyymitoiminta aktivoituu. Lämpö parantaa verenkiertoa ja näin kuona-aineet poistuvat kudoksista paremmin. Tuloksena on tasaisempi ja kauniimpi iho. Iho "kutistuu" ja kiinteytyy, jonka seurauksena pienet rypyt ja poimut häviävät.

RF on tehokas silmäympärysalueen kiinteyttäjä. Se vaikuttaa ryppyihin silmien sivuilla ja alla, sekä silmäpusseihin. Muita hoitoalueita ovat nasolabiaalipoimut, hamsteripussit, huulirypyt, roikkuva kaulan iho, kaulan alueen rypyt ja ihon kiinteytys.

Radiofrekvenssihoito on turvallista. Hoito on kivutonta ja se tuntuu pienenä lämpönä iholla. Kuitenkaan hoitoa ei suositella raskaana oleville, vaikeaa yleissairautta, ihosairautta tai syöpää sairastaville.

Parhaimman tuloksen saa sarjahoidolla; yleensä 1-2 kertaa viikossa. Saavutetun tuloksen ylläpitämiseksi suositellaan hoitoa 1-2 kuukauden välein.

Plasma Pen -käsittely, posket 400€

Plasma Pen -käsittely, nasolabiat 250€

Plasma Pen -käsittely, nasolabiat + suunympärys 370€

Plasma Pen -käsittely, suun ympärys 200€

Plasma Pen -käsittely, ylä- ja alaluomet ja silmäkulmien juonteet 550€

Plasma Pen -käsittely, alaluomet 290€

Plasma Pen -käsittely, yläluomet ja silmäkulmien juonteet 360€

Miesten kasvohoito 65 €

Tehokas kasvohoito itsestään huolehtivalle miehelle. Sisältää rentouttavan hieronnan.

Puhdistava kasvohoito 76€

Epäpuhtaan ihon puhdistava hoito. Sopii nuorelle, rasvaiselle tai sekaiholle.Sis. alkupuhdistus, kuorinta, höyrytys, mekaaninen puhdistus, naamio ja loppuvoide. Asiakkaan toiveesta höyrytys ja mekaanin puhdistus voidaan vaihtaa Exuviancen clarifying peel kuorinnaksi.

Herkän ihon kasvohoito 76€

Herkästi ärtyvälle iholle, couperosa-iholle. Rauhoittaa, vahvistaa ihoa ja kosteuttaa. Ihanteellinen myös atooppiselle iholle.

Kosteuttava kasvohoito 76€

Ihoa kosteuttava ja heleyttävä hoito joka sopii myös nuorelle iholle.

Anti-Age kasvohoito 82€

Kiinteyttävä, syväkosteuttava, juonteita tasoittava ja niitä ennaltaehkäisevä kasvohoito. Sisältää tehokkaan Exuviance peel-kuorinnan sekä tehonaamion.

Vaalentava ja kirkastava kasvohoito 82 €

Samean ihon kirkastava hoito. Vaalentaa erinomaisesti maksaläiskiä sekä ihon pigmenttihäiriöitä. Sisältää Exuviance peel-kuorinnan sekä tehonaamion.

Piristävä kasvohoito 65€

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kasvojen sekä decolteen kuorinnan,naamion, hieronnan decoltee ja hartia alueelle sekä loppuvoiteen.

Talon erikoinen 70€

Hoito sisältää kasvojen sekä kaulan alueen alkupuhdistuksen sekä kuorinnan. Kuorinnan jälkeen tehdään rentouttava hieronta kasvoille, kaulalle, dekolteelle ja hartioille.

Hieronnan jälkeen kasvoille ja kaulalle laitetaan naamio, jonka vaikutuksen aikana hierotaan kädet. Lopuksi iholle soveltuva päivä- tai iltavoide.

Hoito päätetään ihanaan jalkahierontaan.

Timanttihionta laitehoito 60€ 

alkupuhdistus, timanttihionta, kosteuttava naamio, hoitovoide. kesto noin 45 min

Timattihionta laitehoito 75€

alkupuhdistus,timanttihionta, tehoseerumi,kasvo- ja hartiahieronta,kosteuttava naamio,hoitovoide. Kesto noin 60 min.

Timanttihionta sarjakortti 220€

sis. 3x 60min timanttihionta hoito, lisäksi viimeisellä hoito kerralla 20 min intialainen päähieronta.

Ultraäänipuhdistus 65€ 

pintapuhdistus, kuorinta, ihonpuhdistus ultraäänellä, hieronta, seerumin imeytys, naamio ja loppuvoiteet 

Ultraääni puhdistus sarjakortti 190€

sis. 3x 60min ultraääni puhdistus hoito, lisäksi viimeisellä hoito kerralla 20 min intialainen päähieronta

Jalkahoidot

  • jalkahoito 58€

Sis. virkistävän jalkakylvyn, kovettumien ja känsien poisto, kynsien leikkauksen ja viilauksen. Paksuuntuneiden kynsien ohennus. Kynsinauhojen hoito sekä jalkojen rasvauksen lyhyellä hieronnalla. Kynsien lakkaus 5 € jalkahoidon yhteydessä. Saat valitsemasi lakan mukaan.

Spa jalkahoito 75€

Sis.jalkojen kylvetys ja jalkapöydän sekä säärten virkistävä kuorinta. Kovettumien ja känsien poisto, kynsien leikkaus sekä viilaus. Kynsinauhojen hoito. Pehmittävä naamio sekä pitkä rentouttava hieronta. Varpaankynsien lakkaus tai öljyhoito. Saat valitsemasi lakan mukaan.

Mini jalkahoito 27 €

Sis. kylvetys, kynsien leikkaus ja viilaus sekä rasvaus

Varpaan kynsien kestolakkaus 48 €

Sis.kynsien leikkaus ja viilaus sekä kynsinauhojen hoito. Kestolakkaus  ja rasvaus. 

Jalkahoito kestolakkauksella 78€

Spa-jalkahoito kestolakkauksella 98€

Kauneushoitolasi Tampereen Lielahdessa

Kauneushoitola Jadeia sijaitsee Tampereella, Lielahden kaupunginosassa. Meille ovat lämpimästi tervetulleita niin paikalliset asiakkaat kuin lähikuntienkin, kuten Nokian, Ylöjärven ja Kurun asukkaat. Varaa aikasi jo tänään!

Peruuttamatta jätetyt ajat

Peruuttamatta jätetyistä ajoista veloitetaan 75% varatun ajan hinnasta. Aika tulee peruuttaa soittamalla tai tekstiviestillä 24h aikaisemmin. Ei sähköpostilla.